Totale renovatiewerken.

TAQI is een onderneming die gespecialiseerd is in het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden aan woningen. Ons hoofddoel is om bestaande gebouwen te verbeteren, te upgraden of te herstellen, zodat ze aan de behoeften en verwachtingen van de eigenaar voldoen, of het nu gaat om esthetische verbeteringen, functionele aanpassingen of structurele reparaties.

Hier zijn enkele van de belangrijkste taken en diensten die door TAQI worden uitgevoerd

Nieuwbouw.

Bij TAQI begrijpen we dat een huis niet alleen een structuur is, maar een levenslange investering en een toekomstig thuis. Daarom zijn we er trots op om ons voor te stellen als jouw vertrouwde partner voor nieuwbouwprojecten.

Dankzij jaren ervaring in de bouw- en vastgoedsector, hebben we een solide reputatie opgebouwd voor het leveren van kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid. Onze toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail blijft ongeëvenaard.

Binnen- en buitenschrijnwerk.

Heb je een nieuwe voordeur nodig? Zijn je binnendeuren aan vervanging toe? Bij ons kan je terecht voor het binnen- en buitenschrijnwerk. Vraag gerust advies over verschillende materialen, soorten deuren en mogelijkheden. Naast gewone deuren kan je bij ons ook terecht voor de plaatsing van brandwerende deuren. Zijn je deuren nog in goede staat, maar wil je graag een nieuwe look? Of begint de verf te verslijten? Een nieuwe laag verf kan veel doen. Met onze ruime ervaring in schilderwerken, ben je verzekerd van goed werk.

Gyproc en isolatie.

Bij Taqi kan je eveneens terecht voor gyproc- en isolatiewerken. Gyproc is een ideaal materiaal om scheidingswanden van te maken. Een grote kamer opdelen in twee ruimtes? Dat kan perfect. Het heeft bovendien goede isolerende eigenschappen. Isolatie houdt je wooncomfort hoog en je energierekening laag. Als de isolatie van je woning nog niet volledig in orde is, kan dit een sterke meerwaarde bieden aan je woning.

Wenst u meer informatie over ons diensten?

Contacteer ons dan snel! Onze medewerkers zullen u graag helpen.

+32 9 274 50 50  •  info@taqi.be

Contacteer mij