U verhuurt.

Zoekt u de ideale huurder?

De ideale huurder is iemand die netjes is, stipt betaalt en zorg draagt voor de woning als een goede huisvader. Wij, bij TAQI, staan u gedurende het gehele verhuurproces bij en nemen alle paperassen op ons zodat u zich daar zo min mogelijk mee moet bezig houden.

Door ons in te schakelen hoeft u niet in contact te komen met de huurders en kan u zorgeloos op beide oren slapen terwijl uw woning in goed handen is.

Onze troeven op een rijtje als ideale partner!

Fotoshoot.

Tijdens de fotoshoot bekijken we uw woning door de ogen van de potentiële kopers en gaan we zo aan de slag.

We halen de troeven van uw woning naar boven en vergroten de verhuurkans.

Samen met onze professionele fotograaf proberen we om de best mogelijke presentatie van uw woning in beeld te brengen.

Alle persoonlijke spullen worden weggezet, zoals vb. foto’s.

TAQI-touch.

Indien nodig en gewenst, geven we een Taqi-touch aan het interieur. Met de Taqi-touch maken we de woning meer trendy. Veel hebben we hiervoor niet nodig, dit doen we door middel van gekleurde kussens, bijzettafels, planten, kleine accessoires, etc.

Virtual tour.

Virtual tour zal doorgaan tijdens de fotoshoot.

Dit is een nieuwe techniek die ervoor zorgt dat uw woning extra in de kijker wordt gezet. Op die manier krijgen de potentiële huurders een beter beeld over de structuur van de woning. Zo zorgen we ervoor dat enkel de potentiële huurders het huis in werkelijkheid willen bezichtigen, omdat de klant al weet hoe de woning eruitziet en hoe het georganiseerd is.

Zo winnen we tijd en moeite van de verhuurders en licht geïnteresseerde klanten.

Zorgvuldige publicatie van uw eigendom.

We organiseren een fotoshoot en brengen uw eigendom in beeld door foto’s, video’s en virtual tour te maken. De foto’s en video’s worden samen met een gedetailleerde beschrijving geplaatst op onze eigen website, meerdere populaire immosites, en social media.

Door de gedetailleerde beschrijving zorgen we ervoor om de troeven van je woning in daglicht te zetten en proberen we de potentiële verhuurders te laten dromen.

Wij plaatsen onze verzorgde en charmante verhuurborden aan uw woning.

Correcte afhandeling van de verhuur.

TAQI-makelaars regelen het verhuurproces vanaf het geven van uw woord tot aan de overhandiging van de sleutel. Je wordt door een vaste makelaar begeleid tijdens het verhuurproces en waar je altijd terecht kan met je vragen.

Ook proberen we u een exclusief gevoel te geven door u zo min mogelijk lastig te vallen met allerlei vragen van de geïnteresseerden zodat u tijd en energie kunt besparen tijdens het verhuur.

Wenst u meer informatie over ons diensten?

Contacteer ons dan snel! Onze medewerkers zullen u graag helpen.

+32 9 274 50 50  •  vastgoed@taqi.be

Contacteer mij