U verkoopt.

Bij TAQI staan we voor kwaliteit en exclusiviteit. Het spreekt dan ook voorzich dat we u het beste verloop van het verkoopproces garanderen onder de beste voorwaarden.

Vanaf het eerste contact staan wij voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Na het bereiken van een akkoord nemen wij het proces volledig van u over zodat u zorgeloos kan verkopen.

Onze troeven op een rijtje als ideale partner!

Fotoshoot.

Tijdens de fotoshoot bekijken we uw woning door de ogen van de potentiële kopers en gaan we zo aan de slag.

We halen de troeven van uw woning naar boven en vergroten de verkoopkans.

Samen met onze professionele fotograaf proberen we om de best mogelijke presentatie van uw woning in beeld te brengen.

Alle persoonlijke spullen worden weggezet, zoals vb. foto’s.

TAQI-touch.

Indien nodig en gewenst, geven we een Taqi-touch aan het interieur. Met de Taqi-touch maken we de woning meer trendy. Veel hebben we hiervoor niet nodig, dit doen we door middel van gekleurde kussens, bijzettafels, planten, kleine accessoires, etc.

Virtual tour.

Virtual tour zal doorgaan tijdens de fotoshoot.

Dit is een nieuwe techniek die ervoor zorgt dat uw woning extra in de kijker wordt gezet. Op die manier krijgen de potentiële klanten een beter beeld over de structuur van het pand. Zo zorgen we ervoor dat enkel de potentiële klanten het huis in werkelijkheid willen bezichtigen, omdat de klant al weet hoe de woning eruitziet en hoe het georganiseerd is.

Zo winnen we tijd en moeite van de verkopers en licht geïnteresseerde klanten.

Zorgvuldige publicatie van uw eigendom.

We organiseren een fotoshoot en brengen uw eigendom in beeld door foto’s, video’s en virtual tour te maken. De foto’s en video’s worden samen met een gedetailleerde beschrijving geplaatst op onze eigen website, meerdere populaire immosites, en social media.

Door de gedetailleerde beschrijving zorgen we ervoor om de troeven van je woning in daglicht te zetten en proberen we de potentiële kopers te laten dromen.

Wij plaatsen onze verzorgde en charmante verkoopborden aan uw woning.

Correcte afhandeling van de verkoop.

TAQI-makelaars regelen het verkoopproces vanaf het geven van uw woord tot aan de overhandiging van de sleutel. Je wordt door een vaste makelaar begeleid tijdens het verkoopproces en waar je altijd terecht kan met je vragen.

Ook proberen we u een exclusief gevoel te geven door u zo min mogelijk lastig te vallen met allerlei vragen van de geïnteresseerden zodat u tijd en energie kunt besparen tijdens de verkoop.

Wenst u meer informatie over ons diensten?

Contacteer ons dan snel! Onze medewerkers zullen u graag helpen.

+32 9 274 50 50  •  vastgoed@taqi.be

Contacteer mij